abonneren

Google stopt ondersteuning voor IE 6 browser

In navolging van andere bedrijven heeft nu ook Google aangekondigd te stoppen met de ondersteuning voor de zwaar verouderde Internet Explorer 6 browser.Zo helpt ook Google om deze tegen de weerwil van Microsoft zelf nog steeds meest gebruikte browser een stapje dichterbij zijn definitieve begrafenis te brengen. Google gaat de ondersteuning voor IE6 gefaseerd afbouwen.
Te beginnen met Google Docs en Google Sites. Vanaf 1 maart zal sommige functionaliteit in deze sites niet langer goed werken in de oude browsers.

Volgens Google wordt 2010 een belangrijk jaar voor Google Apps en zo is het belangrijk dat iedereen  optimaal kan profiteren van de functionaliteit die wordt ontwikkeld. Google adviseert zijn gebruikers dan ook nieuwere browsers te gaan gebruiken.

Er is keuze genoeg: Microsoft Internet Explorer 7 +, Mozilla Firefox 3 +, Google Chrome 4 + of Safari 3 +.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord