abonneren

Google slaat brug tussen het internet en de desktop

Google heeft een belangrijke stap gezet om het internet en de desktop dichter tot elkaar te brengen. Gears is een open-source browser-extensie die internetgebruikers de mogelijkheid geeft om online applicaties te downloaden zodat deze ook offline zijn te gebruiken. Het eerste voorbeeld van een online applicatie die met Gears offline is te gebruiken, is Google Reader.
Gears is ideaal voor situaties waar de gebruiker geen internetverbinding heeft, zoals in een vliegtuig of een ziekenhuis. Doordat Gears open-source is, kan het in de toekomst ook gebruikt worden voor andere online applicaties.

Gears is beschikbaar voor zowel Firefox als Internet Explorer. Google werkt aan een versie voor Opera en Safari maar deze zijn nog niet klaar.


Download: Google Gears

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord