abonneren

Google of Bing, wat is uw favoriete zoekmachine?

Is Microsoft's nieuwe zoekmachine Bing beter of slechter dan Google en Yahoo? Om erachter te komen biedt BlindSearch de mogelijkheid aan om de zoekmachine blind te testen, naast die van Google en Yahoo.Sinds de lancering van Microsoft's nieuwe zoekmachine Bing, wordt deze non-stop vergeleken met de bijna-alleenheerser op dit gebied: Google. Ook wordt er gekeken of Bing gebruiksvriendelijker en beter is dan Microsoft's voormalige Live Search. Maar vooral dus: levert Bing betere zoekresultaten af dan Google?

De website van Blindsearch, laat u dit testen door de resultaten van Google, Bing en Yahoo naast elkaar weer te geven. U krijgt enkel de zoekresultaten te zien, niet van welke website ze afkomstig zijn. Na het kiezen van het beste resultaat kunt u zien bij welke zoekmachine deze hoort.

Website Mashable deed deze test voor een aantal zoekopdrachten maar daar kwam niet direct een duidelijke winnaar uit. Blindsearch houdt echter zelf ook een resultatenlijst bij van de gekozen winnaar per zoekopdracht. Hieruit blijkt dat Google met 44% de winnaar is, gevolgd door Bing en als laatste Yahoo met respectievelijk 32% en 24%.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord