abonneren

Google komt met gratis navigatiesoftware voor iPhone

Amerikaanse en Engelse Android-gebruikers hebben al een tijdje lang de beschikking over Google Maps Navigation, het gratis navigatiepakket van Google. Maar Google heeft nu ook aangekondigd dat het navigatiesysteem beschikbaar komt voor de iPhone.Wanneer Google Maps Navigation voor de iPhone beschikbaar komt, heeft de zoekgigant niet verklapt.
Ook is niet duidelijk of het om een wereldwijde uitrol gaat, of dat een eerste versie alleen voorbehouden is aan Amerika en Engeland. Hoewel de navigatieoplossing gratis is, is het niet per sé een vervanging voor TomTom of Navigon. Er is namelijk een dataverbinding nodig bij het uitzetten van de route, waarna de route in de cache wordt opgeslagen. Zo is het weliswaar mogelijk offline te navigeren, maar moet er weer een dataverbinding worden opgezet wanneer je van de route afwijkt.

iPhoneclub

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord