abonneren

Google Inbox zonder invite gebruiken

Google heeft een nieuwe, superhippe app die Gmail compleet moet veranderen. Het enige probleem? 'Inbox' is alleen te gebruiken met een invite. Maar niet getreurd, want er is een manier om Inbox toch te gebruiken zonder invite. Je moet daarvoor alleen wel een vriend hebben die het al wél kan gebruiken.

Dat ontdekte WonderHowTo. Het is redelijk simpel om Inbox op je eigen pc te krijgen, mits je iemand kent die Inbox zelf al heeft en dat diegene je genoeg vertrouwt om je zijn wachtwoord even uit te lenen.

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt:

1. Download de app op je telefoon. Inbox is er voor Android (ook te downloaden via de QR-code onderaan dit artikel).
2. Laat je vriend (die wél toegang tot Inbox heeft) inloggen met zijn account. Je doet dat niet in Inbox zelf, maar via de 'Instellingen'. Bij Android vind je dat onder Instellingen -> Accounts.
3. Open Inbox. Je krijgt nu te een inlogscherm te zien waarin je een account kunt kiezen waarmee je inlogt. Kies hier de account van je vriend.
4. Ga naar de instellingen van Inbox. Daar vind je een knopje met de titel 'Manage accounts', die je aan of uit kunt zetten. Zet het knopje aan. Je kunt Inbox nu op jouw telefoon gebruiken!
5. Zorg er hierna voor dat je de Google-account van je vriend verwijdert van je telefoon. Je doet dat wederom in de instellingen van je toestel.

Niet oneindig

Ook nadat je de andere Google-account hebt verwijderd, kun je Inbox nog steeds gebruiken. Let op dat dit proces niet oneindig werkt: alleen de persoon die de originele invite kreeg kan zijn account op deze manier 'doorgeven'.

Let op dat dit proces geen officiële manier is om Inbox te krijgen, en dat Inbox mogelijk niet helemaal werkt zoals het zou moeten. Maar als je toch niet kunt wachten tot je zelf je invite krijgt, is dit een mooie tijdelijke oplossing.


Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord