abonneren

Google geeft 2 GB gratis Drive-opslag voor veiligheidsenquete

Je kunt deze week gratis 2 GB aan Google Drive-opslagruimte krijgen. Het enige dat je daarvoor hjoeft te doen is een enquete invullen voor Google over de beveiliging van je account.
Google houdt die actie in het kader van de Dag van het Veilige Internet, een campagne die is bedoeld om mensen bewuster te maken van hoe zij beschermd kunnen blijven op internet.

Informatie up to date houden

Google steunt de Dag van het Veilig Internet met een actie. Daarbij wordt aan Drive-gebruikers gevraagd om hun account-informatie te updaten. Zo moeten ze aangeven of hun alternatieve emailadres of hun telefoonnummer nog correct is, en welke apps en apparaten nog toegang hebben tot je account.

Aantrekkelijk

Sowieso is het altijd slim om af en toe eens door zulke instellingen te lopen, maar zeker deze week is het aantrekkelijk dat te doen. Iedereen die zijn informatie bekijkt tot 17 februari mag gratis 2 GB aan extra opslag bij zijn account rekenen.

Die opslag gaat vanaf 28 februari in. Snel even klikken dus!

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: veiligheid, Google Drive

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord