abonneren

Google Earth nu beschikbaar in Google Maps

Google maakt de driedimensionale beelden van Google Earth nu beschikbaar in Google Maps. Nu is het mogelijk snel te switchen tussen de kaartweergave, satellietbeelden van boven en de volledig driedimensionale weergave in de "earth view". Nu kunt u uw favoriete plaatsen ook in driedimensionale beelden bekijken zoals u van Google Earth gewend bent.
Het gebruik van de Earth-beelden in Google Maps is vergelijkbaar met dat van Google Earth. Vlieg naar de interessante plek, zoom en pan met de navigatiehulpmiddelen. Ook het zoeken naar bedrijven en aanwijzingen is aanwezig.

De toegang tot de Earth beelden is eenvoudig bereikbaar met de nieuwe Earthknop vanuit Google Maps. Wel is daarvoor de automatisch te installeren plug-in nodig. De Google Earth view gebruikt dezelfde technologie als het gewone Google Earth pc-programma. De Google Earth view gebruikt de nieuwe Google Earth API en een browserplug-in. Ook webontwikkelaars kunnen deze functionaliteit gebruiken in hun eigen websites om daar 3D-beelden van de aarde toe te voegen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: