abonneren

Google Dashboard: meer controle over eigen gegevens

Google geeft zijn gebruikers vanaf vandaag meer controle over zijn gegevens met Google Dashboard. Deze tool geeft een duidelijk overzicht over alle gegevens die opgeslagen zijn bij uw Google account. Alles overzichtelijk op één plek.Google heeft de afgelopen jaar steeds meer toepassingen ontwikkeld die wereldwijd door honderden miljoenen mensen worden gebruikt. Google zegt dan ook zich bewust te zijn van het vertrouwen dat wij hen schenken en van de verantwoordelijkheid om de privacy van de opgeslagen te gegevens te waarborgen.

Met het groter worden van het aantal toepassingen neemt de zorg van gebruikers toe over de veiligheid van de gegevens die door Google worden bewaard en verzameld.

Google zegt bij de introductie van het Dashboard dat transparantie, keuze en controle sleutelbegrippen zijn in Googles benadering. Het Google Dashboard geeft u, als u bent ingelogd direct toegang tot uw persoonlijke instellingen. Het Dashboard bevat meer dan 20 producten en diensten, waaronder Gmail, Calender, Docs, Web historie, YouTube, Picasa, Reader enzovoort.

Kijk zelf op www.google.com/dashboard

Bron: Google Blog

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord