abonneren

Goedkope versie van iPhone 4?

Er komt waarschijnlijk een nieuwe goedkope iPhone die de iPhone 3GS moet vervangen. Er zijn foto’s opgedoken op van een goedkope iPhone 4S die voor zien is van een goedkopere kunsstof behuizing.

Nieuwe geruchten rond nieuwe iPhones blijven over internet circuleren. De foto’s afkomstig van de Vietnamese website Thinte, zouden van een prototype van de iPhone 4 variant kunnen zijn. Of het waar is of niet, het zou wel een goeie zet zijn van Apple om wat tegenwicht tegen de goedkope Android-toestellen te bieden.

 Over de verwachte iPhone 5 ook alleen maar geruchten. Zo zou deze telefoon geavanceerde spraakherkenning krijgen en via spraakopdrachten bediend kunnen worden. Ook zou volgens de laatste geruchten de iPhone 5 al in september uitkomen. Uit hoesjes voor het nieuw toestel zou opgemaakt worden dat de iPhone 5 dunner wordt dan zijn voorganger. Ook wordt er gespeculeerd over een groter scherm zonder bedieningsknoppen. Over een snellere A5-processor – die nu al in de iPad gebruikt wordt – zijn de meeste geruchtenbronnen het wel eens.

Via: Macrumors

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: