Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Goedkope kleurenlasers

Printerfabrikant Oki was anderhalf jaar geleden de eerste fabrikant die kleurenlaserprinters op de markt bracht met een aanschafprijs van rond de duizend euro en zo het afdrukken van kleurendocumenten betaalbaar maakte.

Printerfabrikant Oki was anderhalf jaar geleden de eerste fabrikant die kleurenlaserprinters op de markt bracht met een aanschafprijs van rond de duizend euro en zo het afdrukken van kleurendocumenten betaalbaar maakte. Inmiddels zijn deze printers aan vervanging toe en komt Oki met de opvolgers van de C5000-serie: de Oki C5200 en de C5400. Standaard zijn deze printers nu ook voorzien van een netwerkaansluiting. Ze zijn dan ook vooral bedoeld voor kleine afdelingen of werkgroepen in bedrijven. Om de drempel voor kleurenlaserprinters nóg verder te verlagen komt Oki nu ook met de C3100, bedoeld voor de consument. Hiermee krijg je 'kleur en zwart wit voor de prijs van een zwart/wit-printer'. De C3100 is dan ook een Windows (gdi)-printer die je rechtstreeks op pc moet aansluiten via usb2. De technologie en snelheid zijn vergelijkbaar met die van de nu opgevolgde C5100. Alle Oki-printers zijn 'single pass' (alle vier de kleuren worden in één keer op het papier aangebracht) en werken op basis van de door Oki ontwikkelde led-technologie, in plaats van de gebruikelijke laser. De printers hebben een resolutie van 600 x 1200 dpi. Bijzonder is dat Oki op al zijn producten drie jaar onsite garantie geeft. Prijs: € 1059 (C5200), € 1488 (C5400) en € 893 (C3100) Info: www.oki.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

donderdag 30 november

Laatste reactie