abonneren

Gmail-gebruikers kampen met verdwijnende mail

Een aantal Gmail-gebruikers hebben geklaagd over het op mysterieuze wijze verdwijnen van hun email. Google heeft inmiddels een publiekelijk excuus aangeboden en zegt dat het wereldwijd maar om 60 gebruikers gaat en dat het probleem inmiddels ge├»soleerd is.Het probleem is vorige week plotseling ontstaan. Waar de fout precies zit is niet bekend; de getroffen mensen hebben waarschijnlijk ook écht pech, aangezien Google niet meer dan de afgelopen twee weken aan emails heeft kunnen terugtoveren. Oudere gesprekken zijn vooralsnog verdwenen.
Dit incident geeft overigens wel aan dat het slim is gebruik te maken van Gmail's pop-mogelijkheden om de e-mail ook op de eigen computer op te slaan.

Ars Technica

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord