abonneren

Gmail 2.0 komt er aan

Google is bezig een nieuwe versie van Gmail uit te rollen. Doordat Google de Javascript-code voor Gmail opnieuw heeft geschreven, is versie 2.0 van de populaire online e-maildienst merkbaar sneller. Indien u Gmail gebruikt dan is er een kans dat uw account reeds is geüpdatet. Indien dit is gebeurddan ziet u bovenin het scherm een link genaamd ‘New Version' staan. Wanneer u op deze link klikt dan krijgt u de nieuwe versie te zien. In de nieuwe versie staat een link genaamd ‘Older Version' waarmee u weer kunt terug switchen naar de vorige versie.

Behalve dat Gmail 2.0 sneller is, krijgt u ook een gloednieuwe manager om uw contacten mee te beheren. De nieuwe contactsmanager ziet er mooier uit en toont uw contacten op een geheel nieuwe manier.

Enkele andere veranderingen zijn:
- Nieuwe chatmogelijkheden
- Een nieuw uiterlijk voor de spellingschecker
- De optie om een foto van een contactpersoon van Picasa Web Albums te halen


Bron (en screenshots):
Google Blogoscoped

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord