Gezocht: audio-experts

PCM zoekt voor een nieuwe rubriek lezers die verstand hebben van audio en in een nieuwe tijdschriftrubriek willen komen.

Nieuwe PCM tijdschrift-rubriek

Met PCM ben en blijf je straks dé expert op techgebied. We zoeken alles voor je uit tot ver achter de komma. Onze auteurs zijn de experts in hun vakgebied en kunnen je daarom volledig bijpraten over onder meer netwerken, privacy en security en besturingssystemen.

Als lezer heb jij vast ook een specialisme. Uit interesse of vanwege je werk. Misschien weet je wel alles van Linux of ben je het aanspreekpunt in je omgeving als het gaat om security. PCM geeft jou de kans die kennis te delen. Dat werkt als volgt: binnenkort komen we met een nieuwe rubriek in het tijdschrift waarin we elke maand een aantal experts aan het woord laten. Jij hoort daar ook tussen.

Audio-experts gezocht

Deze keer zoeken we een expert op audiogebied. Iemand die precies kan uitleggen wat de voor- en nadelen van bedraad en draadloos muziek luisteren zijn, waarom juist die speakerset een goede keuze is en wat de ontwikkelingen in high-res audio met zich meebrengen. Ben jij dat? Meld je dan aan en vul je gegevens in. We nemen snel contact met je op!

Mail naar redactie@pcmweb.nl onder vermelding van Expertlezer.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: pcm