abonneren

Geruchten over overname MSI door Asus...

Sinds vorige week gonst het in Taiwan van de geruchten dat Asus geïnteresseerd zou zijn in de overname van MSI. Beide bedrijven ontkennen dit echten ten stelligste. Volgens Asus is een dergelijke overname ronduit onmogelijk.De geruchten doen de ronde sinds vorige week een investeerder aangegeven heeft $6.4 miljard in een groot Taiwanees concern te willen steken.

Aan de andere kant geldt er wel het spreekwoord "waar rook is, is vuur". Zo hebben Asus en Gigabyte altijd stellig ontkend samen iets van plan te zijn en toch is er een joint venture uit voortgekomen, Gigabyte Unlimited. Deze joint venture is voornamelijk bedoeld om overnamepogingen van Foxconn af te weren. Op dit moment geldt Foxconn als de meest bedreigende concurrent voor de nummer één, Asus. Een overname van MSI door Foxconn is een reële mogelijkheid waar Asus niet op zit te wachten, dus in dat licht is de kans groot dat er iets tussen Asus en MSI aan zit te komen. 

Bron: X-bit Labs

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord