abonneren

Gerucht: dit zit er in iPhone OS 4.0

De kans is erg groot dat Apple volgende woensdag niet alleen een tablet aankondigt, maar ook iPhone OS 4.0. Gizmodo heeft uit een betrouwbare bron vernomen dat Apple in OS 4.0 voor het eerst aan de gebruikersinterface heeft gesleuteld -- en meer.Volgens Gizmodo gaat het om de volgende verbeteringen in OS 4.0:
  • multitouch is nu in het gehele OS doorgevoerd, vermoedelijk omdat de iPhone dezelfde code gebruikt als de Apple-tablet;
  • er komt een nieuwe manier om applicaties op de achtergrond te draaien (multitasking);
  • er zijn aanpassingen aan de gebruikersinterface waardoor de iPhone makkelijker te gebruiken wordt (vermoedelijk een nieuw homescreen en verbeterde omgang met notifications);
  • nieuwe synchronisatiemogelijkheid voor contactpersonen en agenda;
  • update komt alleen beschikbaar voor iPhone 3G en 3GS, niet voor de iPhone 2G.

Een extra puntje dat we zelf willen toevoegen is de mogelijkheid om muziek te streamen vanuit een cloud-versie van iTunes (zie eerder nieuwsbericht over Lala).

Gizmodo

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord