abonneren

Gemiddelde mp3-speler bevat 842 illegale nummers

Volgens een recente studie bevat de gemiddelde mp3-speler 842 illegaal gedownloade muzieknummers. Dat aantal ligt een stuk hoger dan de verwachtig was, omdat het tegenwoordig niet moeilijk is om goedkoop aan legale muzieknummers te komen.De studie is uitgevoerd door de Universiteit van Hertfordshire in opdracht van de BMR (British Music Rights). Van de 1200 ondervraagde mensen heeft 90 procent een mp3-speler in zijn bezit. Op een mp3-speler staan gemiddeld 1770 muzieknummers, de helft ervan legaal en de andere helft illegaal.
Van de gebruikers geeft 58% toe muziek van een vriend gekopieerd te hebben en 95% hun muziek op een andere manier verkregen te hebben.

Digital Trends

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord