abonneren

Geen extra's voor Windows 7 Ultimate

Microsoft beloofde gebruikers van Windows Vista Ultimate allerlei extra's. De meeste van deze extra's bleven echter uit waardoor veel gebruikers zich belazerd voelden. De softwaregigant moest publiekelijk zijn excuses aanbieden. De opvolger van Vista, Windows 7, heeft ook een duurdere Ultimate-versie. Veel gebruikers zijn huiverig dat deze versie ook een ultieme teleurstelling zal blijken te zijn.

Microsoft heeft bekendgemaakt dat het niet allerlei extra's gaat uitbrengen voor Windows 7 Ultimate. De softwaregigant zal buiten de reguliere releasecycli geen extra functies uitbrengen. Volgens Microsoft zal het Windows 7 ontwikkelteam zich vooral bezig houden met updates voor bestaande functies en niet met de ontwikkeling van nieuwe functies. Microsoft heeft dan ook geen plannen voor "Ultimate Extras".

Windows 7 Ultimate is bedoeld voor high-end computers en niet voor gebruikers die allerlei extra toeters en bellen willen. Uit onderzoek door Microsoft bleek dat consumenten Windows Vista Ultimate vooral kochten voor de geavanceerde functies en niet voor de beloofde extra's.


Bron: ArsTechnica

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie