abonneren

Gedegen, allround-bescherming met G DATA ANTIVIRUS VOOR MAC

Bijna één op de tien desktop-pc’s wereldwijd draait op het besturingssysteem Apple OS X (bron: Statcounter). En binnen ondernemingen is het aandeel nog groter. Om deze reden proberen cybercriminelen met speciale malware toegang te krijgen tot heterogene bedrijfsnetwerken via Apple-apparaten.

Met G DATA ANTIVIRUS VOOR MAC biedt de Duitse beveiligingsspecialist een nieuwe beveiligingsoplossing speciaal voor Macs met OS X, die effectieve bescherming biedt tegen virussen en phishingaanvallen met realtime beveiliging. De zeer efficiënte scantechnologie werkt in de achtergrond en veroorzaakt geen vertraging van de computer. Niet alleen beschermt de beveiligingssoftware tegen Macvirussen, het biedt ook aanvullende bescherming voor de Windows-pc’s in het netwerk. G DATA ANTIVIRUS VOOR MAC herkent ook Windows-malware en stopt die voordat die het netwerk kan infecteren. G DATA ANTIVIRUS VOOR MAC is nu beschikbaar als download, voor een adviesprijs van €39,95.

Beveiliging voor heterogene netwerken

Een beveiligingsoplossing voor een Mac beschermt niet alleen de eigen Apple-computer, maar ook de Windows-computers die aan hetzelfde netwerk hangen. Computermalware die niet gevaarlijk is voor de OS X kan flinke schade aanrichten wanneer het zich weet te verspreiden naar Windows-computers. Om deze reden detecteert G DATA ANTIVIRUS VOOR MAC ook Windows-malware en voorkomt het op die manier het verspreiden van malware.

Geen vertraging van de computer

Beveiligingsoplossingen die het systeem vertragen leiden al snel tot ongeduld bij gebruikers. G DATA ANTIVIRUS VOOR MAC zet de standaard op dit gebied: de hoogefficiënte scantechnologie werkt onmerkbaar in de achtergrond en heeft geen invloed op de snelheid van het systeem.

Ontworpen voor Apple: alles wat je nodig hebt in een overzicht

Dankzij de duidelijke gebruikersinterface kunnen Mac-gebruikers altijd de beveiligingsstatus in één oogopslag zien. Gebruikers kunnen met enkele clicks alle informatie achterhalen die zich in het security center bevindt . Ook kunnen zij daar hun instellingen aanpassen naar de eigen wensen en behoeften.

Belangrijkste kenmerken:

  • Awardwinnende realtime bescherming tegen malware- zelfs die malware die geen bedreiging vormt voor Macs maar wel voor de Windows-computers in uw netwerk.
  • Geen invloed op de prestaties van de pc: de hoogefficiënte scantechnologie werkt onopvallend in de achtergrond en heeft geen invloed op de prestaties van de pc.
  • Phishingbescherming: beschermt gebruikers tegen spionageaanvallen via het internet. Nepwebsites die zijn ontworpen om inloggegevens en financiële gegevens te stelen kunnen zo worden vermeden.
  • Netwerkbescherming: zorgt ervoor dat de Mac niet kan worden gebruikt als toegangspoort voor malware naar Windows-pc’s door Windows-malware ook te detecteren en te stoppen.
  • Gratis telefonische support: getrainde werknemers van G DATA staan klaar om al uw vragen over G DATA ANTIVIRUS VOOR MAC, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Systeemeisen:

  • Intel Mac met Mac OS X Lion (10.7.5 of hoger)
  • 1 GB RAM, 400 MB vrije ruimte op de harde schijf, minimale schermresolutie van 1024 x 640

Prijs en beschikbaarheid

Een elektronisch software download-versie van G DATA ANTIVIRUS VOOR MAC is nu beschikbaar voor de adviesprijs €39,95.

Over G DATA
IT beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA Software AG wordt gezien als de uitvinder van antivirus. Meer dan 25 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G DATA één van ’s werelds leidende leveranciers van IT-beveiligingsoplossingen.

Testresultaten bewijzen dat “Made In Germany” IT-beveiliging internetgebruikers de best mogelijke bescherming biedt. Consumentenbonden over de hele wereld testen sinds 2005 internet security-oplossingen. G DATA won acht van de testen van Nederlandse Consumentenbond. Ook internationaal werden vele overwinningen behaald, waaronder in Australië, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en de Verenigde Staten.

Het productportfolio bevat beveiligingsoplossingen voor consumenten, kleine zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. G DATA’s beveiligingsoplossingen zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 90 landen.

Meer informatie over G DATA en zijn oplossingen is te vinden via www.gdata.nl

Dit artikel is gepubliceerd in opdracht van G DATA. De redactie van PCM was niet betrokken bij de totstandkoming van dit artikel. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Antivirus, G Data, Mac Os X Lion