abonneren

Gebruikers: "Maak Windows 7 sneller!"

Vorige week startte Microsoft een nieuw weblog. Bezoekers van het Engineering Windows 7 blog - kortweg E7 - werden uitgenodigd om zoveel mogelijk ideeën aan te leveren over wat zij in de volgende versie van Windows willen zien.
Maar na een krappe week is al duidelijk dat de gebruikers vooral één ding willen: dat Windows sneller wordt!

In een post op het blog schrijft Steven Sinofsky, senior engineering manager voor Windows 7,dat uit de eerste lading reacties vooral duidelijk is "dat mensen niet zozeer nieuwe features in Windows 7 willen, maar dat ze willen dat het makkelijker handelbaar wordt. Mensen hebben vooral opmerkingen over de performance en over de snelheid."

Een reactie van ene TimOR vat goed samen wat de meeste mensen willen. "Ik hoop oprecht dat Microsoft naar ons luistert en Windows 7 maakt zoals Vista had moeten zijn: sneller, grote compabiliteit met hardware en software en makkelijker in het gebruik dan XP."

Andere suggesties zijn om Windows 7 terug te brengen tot een superefficiënte basis, waarna extra features er als plug-ins aan gehangen zouden kunnen worden. Zo zou iedereen zijn systeem helemaal kunnen personaliseren - hardcore gamers hebben bijvoorbeeld behoefte aan andere features dan mensen die de pc alleen gebruiken voor bijvoorbeeld wat internetten en foto's bewerken.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie