abonneren

Gebruik Windows 7 in maart boven de 10 %

In de maand maart groeide het marktaandeel van het besturingssysteem Windows 7 van bijna 9 % naar ruim 10 %. Dit volgens de nieuwste cijfers van marktonderzoeker NetApplications.Deze groei gaat voornamelijk ten koste van Windows XP, datmet nog steeds een enorme voorsprong, netonder de 65 % is gekomen.
De groei in het gebruik van Windows 7 volgt, volgens NetApplications, sinds de introductie in oktober vorig jaar een grafiek met een vrijwel constant stijgende lijn.

Ook Windows Vista daalde met een half procent. Het aandeel van Linux vertoont een heel lichte stijging en komt in de maand maart iets boven de 1%.

Bron: Net Applications

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord