abonneren

Gates gaat binnenkort met pensioen maar blijft actief

Bill Gates gaat op 1 juli aanstaande met pensioen. Bill Gates is echter niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten. Gates gaat zich actiever bezighouden met zijn charitatieve organisatie, maar hij zal ook nog regelmatig bij Microsoft naar binnen lopen.Gates is van plan om 20 procent van zijn vrije tijd te besteden aan Microsoft. De overige 80 procent gaat hij besteden aan zijn Bill en Mellnda Gates Foundation. Gates houdt zijn kantoor op de Microsoft campus.

Bij Microsoft gaat Gates zich bezighouden met de volgende versie van Office en de multitouch-mogelijkheden in Windows 7. Maar het belangrijkste project wordt het verbeteren van de Windows Live Search-dienst. Gates wil dat Microsoft de beste online zoekdienst heeft. Een ambitieuze doelstelling gelet op de concurrentie.

In zijn vrije tijd wil Gates ook het Afrikaanse continent volledig in kaart brengen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord