abonneren

Games for Windows Live krijgt online marktplaats

Microsoft heeft een aantal aanpassingen doorgevoerd voor zijn Games for Window Live-dienst; de PC-versie van Xbox Live. De interface is verbeterd en begin december komt Microsoft met een online marktplaats waar gebruikers complete games kunnen downloaden.Microsoft heeft de interface van Games for Windows Live geoptimaliseerd voor gebruik met een toetsenbord en muis. Microsoft zegt goed geluisterd te hebben naar pc-gamers en gameontwikkelaars.
Games for Windows Live moet de belangrijkste online dienst worden voor pc-gamers. De belangrijkste concurrent voor Microsofts online games-dienst is Steam's Valve.

In december lanceert Microsoft de Games for Windows Live Marketplace. Bethesda Software's gaat als eerste "premium content" aanbieden voor zijn Fallout 3 game aanbieden. De downloadbare content op de Games for Windows Live Marketplace zal meer zijn dan alleen maar uitbreidingen, videofilmpjes en demo's. Gamers kunnen op korte termijn op de online marktplaats complete games kopen en downloaden.


Bron: www.shacknews.com/onearticle.x/55877

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie