abonneren

GamePro Expo wil de nieuwe E3 worden

Toen de Electronic Entertainment Expo (E3) besloot om op kleinere schaal -- en zonder booth babes -- verder te gaan, bleef het beursgebouw in Los Angeles achter met een gapend gat in zijn agenda dat riep om gevuld te worden. IDG, uitgever van het gamesblad GamePro, heeft nu besloten om een nieuwe gamesbeurs te organiseren die in de voetsporen van de E3 verder zal gaan. IDG gaat de oude E3 gebruiken als basis om na te denken hoede GamePro Expo georganiseerd en gepresenteerd moet worden.
Veel van de mensen die aan de oude E3 hebben gewerkt, zijn overgestapt naar IDG waardoor het voor IDG geen moeite moet zijn om bij de bezoekers het vertrouwde gevoel van de E3 te geven.

De E3 besloot om op kleinere schaal verder te gaan omdat veel van de deelnemende bedrijven klaagden dat de kosten van een stand op de beurs te duur werden. Producten moesten met steeds meer spektakel - en steeds bloter geklede meisjes - onder de aandacht worden gebracht, waardoor de aandacht van de bezoekers alleen nog ging naar het spektakel en niet meer naar de producten. Gamesuitgeverijen lieten de organisatie van de E3 weten dat ze liever hun producten op kleinere schaal wilden presenteren aan een select aantal geïnteresseerde zakelijke relaties, zodat ze beter met elkaar zaken kunnen doen. 

De eerste GamePro Expo zal gehouden worden op 18 tot 20 oktober 2007 in de LA Convention Center. De nieuwe, afgeslankte E3 Media and Business wordt gehouden van 11 tot 13 juli 2007 in Santa Monica, Californië.


Bron: www.gamespot.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord