abonneren

Gamelegende Larry is terug in Box Office Bust

Op donderdag 26 maart keert een van de allergrootste gamelegendes terug. Vanaf dan is de nieuwe Leisure Suit Larry namelijk beschikbaar voor de Xbox 360 en PC. Codemasters brengt de game uit op haar casual gameslabel FUNSTA. De game is ingesproken, of ‘ingelachen' zoals ze zelf zeggen, door een groot aantal bekende stemartiesten, waaronder Jay Mohr, bekend van Simpsons, Family Guy, West Wing, Scrubs. Jay kruipt in de huid kruipt van Larry Loveage terwijl Baywatch Babe Carmen Electra, ook bekend uit Starsky & Hutch, de stem vertolkt van Ginger Vitus.
Ook deze aflevering loopt weer over van de toespelingen en is een satire op de glitter, glamour en verleidelijke vrouwen van Hollywood.

Zoals de titel al doet vermoeden, draait het in Leisure Suit Larry: Box Office Bust om de anti-held Larry. Hij doet vakantiewerk in de filmstudio van zijn oom en probeert ondertussen naam te maken in ‘Tinseltown'. Tijdens zijn werkzaamheden ontdekt hij echter dat een rivaliserende studio van plan is om in de roddelbladen eens flink de vuile was buiten te hangen over de studio van zijn oom. Het is nu is aan Larry om daar een stokje voor te steken en de reputatie van zijn ooms studio te redden.


Websitehttp://www.leisuresuitlarrygame.com/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie