abonneren

Gadget van de week: Netflix-sokken

Regelmatig kijkt PCM naar de gadget van de week, geselecteerd door onze collega's van Stuff. Welke gadget is cool, handig en helemaal hot in deze tijd van het jaar? Deze week: Netflix-sokken.

Met de sokken wordt in de gaten gehouden of je nog niet in slaap bent gevallen. Is dat wel het geval, dan sturen de sokken automatisch een signaal naar de tv om Netflix te pauzeren, zodat je rustig ongestoord door kunt slapen. Om te bepalen of je in slaap bent gevallen, wordt gekeken naar bewegingen. Als je een aantal minuten je voeten niet meer beweegt, gaan de sokken ervan uit dat je slaapt en wordt Netflix gepauzeerd. Er zitten leds op de sokken om je te laten weten als het bijna zover is, als het een vals alarm is bijvoorbeeld.

De Netflix-sokken bestaan onder andere uit een paar sokken, een Arduino, een aantal leds, batterijen en een accelerometer. Netflix levert op zijn website zelfs alvast wat Arduino-broncode mee, die je zelf nog een beetje kunt tweaken voor het optimale tijdsinterval. Bovendien staan op de site een aantal leuke sokonterwepen, met patronen voor een aantal Netflix-series, zoals House of Cards, Daredevil en Bloodline.

Lees alles over de Netflix-sokken in het complete artikel op Stuff.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Netflix, arduino, sokken

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord