abonneren

Gadget van de week: Maak elk horloge smart met Chronos

Regelmatig kijkt PCM naar de gadget van de week, geselecteerd door onze collega's van Stuff. Welke gadget is cool, handig en helemaal hot in deze tijd van het jaar? Deze week: tover elk horloge om tot een smartwatch met de Chronos.

De Chronos is een gadget die handig is als tussenweg tussen een 'normaal' horloge en een smartwatch - ideaal voor wie al een duur horloge heeft en niet zo'n lelijke plastic smartwatch wil kopen. De gadget zelf is slechts zo groot als een munt, of een platte batterij die je vastmaakt aan je horloge. Daarna is je horloge direct een smartwatch: als er berichten binnenkomen op je smartphone, dan trilt de Chronos zodat je weet dat je een melding hebt.

Met ledverlichting én fitnesstracker

Bovendien zit er aan de onderkant van het apparaat ledverlichting, die in verschillende kleuren kan oplichten. Door middel van de app van Chronos heb je de mogelijkheid om die kleuren zelf in te stellen, afhankelijk van welke app een notificatie heeft gestuurd. De functies zijn overigens nog niet op, want er is ook nog een stappenteller in de Chronos aanwezig, waardoor de wearable ook geschikt is om mee te sporten.

Alle details over de Chronos vind je in het artikel op Stuff: Ieder horloge is een smartwatch met Chronos.

Geschreven door: Jochem de Goede op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: ledverlichting, Smartwatch, fitnesstracker, Sporten, Chronos, stappenteller

Laatste Vacatures