abonneren

FX Booth (1.1)

Wil je ook zo graag met Apples Photo Booth spelen op je iPhone? Helaas, de grappige camera applicatie is alleen beschikbaar voor de iPad 2. Gelukkig is er nu FX Booth, dat dezelfde effecten biedt als Photo Booth en werkt op alle iDevices die een camera hebben.

Alle twaalf gezichtsvervormende bewerkingen kan je in realtime bekijken. Op de iPhone 4 kan je uiteraard ook gebruik maken van de camera aan de voorkant van je toestel. Alle filters bootsen de originele Photo Booth effecten perfect na, hoewel er wel een paar missen.

FX Booth is geen nieuwe applicatie, maar het is een uitstekend alternatief voor Photo Booth. Je foto’s worden automatisch bewaard op je Camera Roll en kunnen ook in de applicatie bekeken worden. Van daaruit is het ook mogelijk om je foto’s te delen via e-mail, Facebook en Twitter.

Al met al is FX Booth een goede applicatie om grappige en unieke foto’s mee te maken. Heb je geen iPad 2 en zoek je een alternatief voor Photo Booth voor je iPhone, dan is FX Booth zeker een must-have.

iPhone, iPad en iPod touch: € 0,79

Meer apps voor Apple producten vind je op: iPhone&More.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: