abonneren

FOODZ.NL

Zelf worden ze het liefst gezien als de ‘Funda voor restaurants'. Wij zien de nieuwe restaurantsite Foodz als een interessante concurrent voor Iens.nl.
In landen als Engeland en de Verenigde Staten zijn dit soort sites al helemaal ingeburgerd: online zoekmachines voor restaurants met de mogelijkheid om direct een reservering te plaatsen.

Het belangrijkste onderdeel bij dit soort sites is natuurlijk de zoekmogelijkheid én de actualiteit. Want niets is zo irritant als een bepaald restaurant niet kunt vinden of wanneer achteraf blijkt dat uw reservering helemaal niet is doorgekomen.

Met het zoeken zit het wel goed: u kunt zoeken op de kaart, op naam of op postcode. Snel vinden we geschikte restaurants in onze omgeving. Hoewel ... toevallig stuiten we op een wel heel ongelukkige locatie. Om voor ons onduidelijke redenen denkt Foodz.nl dat de Westerstraat in Haarlem midden in het Markermeer ligt.

Toch heeft de site op dit moment één heel groot nadeel: hebt u eenmaal een leuk restaurant gevonden, dan is het in veel gevallen nog niet mogelijk om te reserveren. Want daarvoor moet het restaurant zich hebben aangemeld, en dat is in veel gevallen nog niet gebeurd. Bovendien vinden we het echt jammer dat we niet kunnen zoeken op bezoekersreviews. Want wij zijn best bereid iets verder te fietsen voor dat leuke restaurantje.

WWW.FOODZ.NL

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: