abonneren

Flickr komt met 3 belangrijke updates, waaronder HD

Flickr is één van de populairste online diensten voor het delen, organiseren en distribueren van foto's en video's. De fotodienst rolt de komende tijd drie belangrijke updates uit.De eerste update is dat alle leden de mogelijkheid krijgen om videofilmpjes te uploaden naar de site. Gebruikers met een gratis account kunnen maximaal twee videofilmpjes per maand uploaden. Dit limit komt bovenop de maandlimiet van 100MB aan foto's.
Flickr ziet dat gebruikers met steeds meer verschillende apparaten videofilmpjes kunnen opnemen. Hierdoor speelt het bekijken en opnemen van videofilmpjes een steeds grotere rol in het sociale leven van mensen.

De tweede update is dat Flickr high-definition ondersteunt. Door nieuwe camera's als Nikons D90, Canons EOS 5D Mark II en Flip Mino HD wordt het steeds gemakkelijker voor gebruikers om foto's in HD te schieten. Flickr wil dat gebruikers hun foto's zo optimaal kunnen tonen en daarom ondersteunt de dienst voortaan HD foto's en video's. Alleen gebruikers met een Pro-account kunnen HD-materiaal uploaden. Alle leden kunnen HD foto's en video's bekijken.

De laatste belangrijke update is de Flickr Clock. Met de Flickr Clock kunnen gebruikers in real-time zien wat er in de wereld gebeurt. Video's en foto's kunnen vertoond worden op basis van het tijdstip dat ze zijn genomen.


Meer informatie: ycorpblog.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: