abonneren

Firefox-gebruik stabiel in Nederland

Het gebruik door Nederlanders van Mozilla Firefox blijft stabiel. Microsoft Internet Explorer wordt nog altijd het meest gebruikt.Het marktaandeel van Mozilla Firefox steeg met 0,34 procent (vergeleken met het gebruik in januari van dit jaar) naar 9,75%. Dat blijkt uit cijfers van OneStat.com. Wereldwijd steeg het gebruik van Firefox met 1,03 procent naar een marktaandeel van 12,72 procent.
In de landen om ons heen wordt Firefox meer gebruikt dan in Nederland. In Duitsland gebruikt 26,69 procent de browser, in Frankrijk 14,05 procent en in België 19,91 procent.

Microsoft Internet Explorer is nog altijd de meestgebruikte browser in Nederland. Maar liefst 88,49 procent van de Nederlanders gebruikt de browser. Het aandeel van Internet Explorer bleef nagenoeg gelijk vergeleken met januari. Het gebruik van IE 7 ligt in Nederland hoger dan in de rest van de wereld.

 

Bron: Computable

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord