abonneren

Fans geven poging 'Gates for President' op

Een groep fanatieke Microsoft-fans stopt met zijn pogingen om de rijkste man ter wereld in het Witte Huis te krijgen. De fans hoopten dat Bill Gates mee zou doen aan de presidentsverkiezingen in 2008.Gates heeft nog nooit interesse getoond om behalve de rijkste man op aarde ook de machtigste man op aarde te worden. Toch dachten dat fans dat ze hem wel zo ver konden krijgen.
Volgens de fans is Gates een goede president omdat hij "rijk, rationeel en altruïstisch is" en omdat hij ervaring heeft in het leiden van een groot bedrijf.

Om Gates geïnteresseerd te krijgen, lanceerden de fans vorige week de website billgatesforpresident.net. Maar nadat Gates niets van zich liet horen, besloot de groep fans om te stoppen met hun pogingen. Blijkbaar heeft Gates geen interesse anders had hij volgens de fans wel contact met ze opgenomen.

De vraag is natuurlijk of Gates wel de ideale persoon is om de volgende president van de VS te worden. Microsoft is in het verleden nooit echt netjes en integer geweest richting zijn concurrenten. En we moeten er ook niet aan denken dat Vista dan mogelijk het nieuwe besturingssysteem wordt voor de Amerikaanse atoomwapens.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie