abonneren

Fake Steve Jobs in problemen over Yahoo-blog

Fake Steve Jobs, die tegenwoordig weer onder zijn echte naam blogt als 'Real Dan Lyons', stopt met bloggen na een reprimande van zijn huidige werkgever. Zijn ironische blogs over het gedwongen vertrek van Yahoo-topman Yang vielen niet in goede aarde bij iedereen.Dan Lyons kreeg een reprimande van zijn huidige werkgever, NewsWeek, na een kritische blogpost over het bestuur van Yahoo. Yahoo-voorzitter Bostock zou enige weken geleden nog gezegd hebben dat Jerry Yang de beste persoon zou zijn om Yahoo te leiden, maar nu ineens verklaard hebben dat Yang beter zijn biezen kon pakken.
Hierop schreef Lyons dat het pr-team van Yahoo vergeleken kon worden met oneerlijke zakken stront. Yahoo klaagde vervolgens dat dit taalgebruik ongepast zou zijn voor een respectabel bedrijf als NewsWeek.

Lyons heeft uiteindelijk besloten zijn blogpost, en alle andere mogelijk beledigende blogposts, te verwijderen om geen verdere problemen met zijn werkgever te krijgen. Hij geeft zelf aan zijn baan niet in gevaar te willen brengen omdat hij met plezier naar zijn werk gaat en zijn familie in levensonderhoud moet voorzien. Hij geeft wel toe dat hij wat dat betreft een lafaard is en als een complete sell-out mag worden gezien.

Meer info is hier te vinden.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie