abonneren

Facebook vierde grootste website ter wereld

Het aantal gebruikers van Facebook blijft in hoog tempo doorgroeien. En met dat aantal gebruikers stijgt ook het aantal unieke bezoekers aan de website. Onderzoeksbureau comScore heeft de cijfers van de meest bezochte websites over de maand juni bekend gemaakt.Facebook staat volgens het onderzoek nu op de vierde plaats wereldwijd met 340 miljoen unieke bezoekers in de maand juni. De eerste plaats wordt ingenomen door Google (844 miljoen), gevolgd door Microsoft en Yahoo met respectievelijk 691 en 581 miljoen bezoekers.

In de maand juni kreeg Facebook er alleen al 24 miljoen unieke bezoekers bij, vergeleken met een maand eerder. Facebook zegt zelf dat het nu meer dan 250 miljoen geregistreerde accounts heeft.

In het afgelopen jaar is het aantal bezoekers gestegen met 157 procent, dat zijn zo'n 208 miljoen bezoekers. Facebook is rivaal MySpace daarmee inmiddels al lang voorbij. In Nederland is Facebook ook groeiende, al is concurrent Hyves bij ons nog altijd veruit de grootste met zo'n 9 miljoen geregistreerde accounts.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie