abonneren

Facebook smeekt gebruikers om te blijven

Er ontstond grote beroering bij gebruikers van de sociale netwerkdienst Facebook toen deze de gebruiksvoorwaarden zo aanpaste dat het eigenaar werd van alle content die gebruikers op hun profiel hebben gezet. Facebook verving de nieuwe voorwaarden snel voor de oude, maar veel gebruikers willen toch bij de dienst weg.Facebook wil voorkomen dat gebruikers massaal weglopen en heeft op de site een waarschuwing geplaatst en biedt zijn excuses aan.
In de boodschap vraagt Facebook aan de gebruiker of hij zijn account wil verwijderen omdat hij bezorgd is over de gebruiksvoorwaarden van Facebook. De site geeft toe dat de aanpassingen fout waren, maar schrijft dat het deze fout intussen heeft gecorrigeerd. Alle informatie en content die gebruikers op Facebook zetten, blijft van henzelf. Facebook heeft spijt van de verwarring. Tevens waarschuwt Facebook gebruikers dat wanneer ze hun account verwijderen ze alle content kwijtraken en dat ze hun account niet meer kunnen herstellen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord