abonneren

Facebook-gebruikers protesteren tegen nieuwe layout

Facebook heeft gekozen voor een schonere, wittere layout. En die valt niet in de smaak bij een groot aantal gebruikers, die een online petitie zijn gestart om de oude layout weer terug te krijgen. Inmiddels is de petitie door tienduizenden gebruikers ondertekend.De grootste gebruikersgroep tegen de nieuwe layout kent al 140.000 leden, al moet er bij gezegd worden dat een deel van deze leden juist lid is van de groep om zich uit te spreken vóór de nieuwe layout.
Veel van de klagers vinden dat er teveel witruimte op de site aanwezig is en dat Facebook de layout moet terugdraaien.

Qua features is er overigens niets veranderd. Facebook biedt nog steeds dezelfde mogelijkheden en functionaliteit als voorheen.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord