abonneren

Facebook en McAfee maken Facebook veiliger

McAfee en Facebook hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten die de veiligheid op internet van Facebook-gebruikers moet bevorderen.Facebook gebruikers krijgen zes maanden gratis gebruik van McAfee Internet Security Suite, met voor de periode daarna een korting.
Bovendien komen er speciale beveiligingsmaatregelen op Facebook en zal Facebook zijn gebruikers aanmoedigen tot veilig internetgebruik. Volgens Facebook komen alle opbrengsten uit deze deal ten goede aan de gebruikers en zal Facebook geen winst maken, als gebruikers met kortingsregeling voor de McAfee producten in zee gaan.

Facebook bindt op deze manier de strijd aan tegen malware en spam. Ook zorgt deze overeenkomst er voor dat, als er misbruik van een Facebook-account wordt gemaakt, er dankzij technologie van McAfee passende maatregelen worden genomen en de computer van de gebruiker kan worden ontdaan van de eventulele oorzaak van de problemen. Voor deze service hoeft niet te worden betaald.

Facebook wil met deze overeenkomst duidelijk maken dat het ze ernst is met het beveiligen van zijn diensten en de gebruikers. McAfee is een van de grootste bedrijven die zich bezig houdt met beveiliging van computers en internetgebruik tegen ongewenste invloeden van kwaadwillenden zoals virussen en malware.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: