abonneren

Eye-Fi-kaart krijgt uitgebreidere functionaliteit

Kent u de Eye-Fi nog? Dit sd-kaartje heeft een ingebouwde wifi-antenne, zodat foto's rechtstreeks vanuit de camera naar een computer of online fotoalbum gestuurd kunnen worden. Inmiddels is duidelijk geworden dat het hier niet bij ophoudt: de Eye-Fi krijgt uitbreidingen.Eye-Fi is het eerste sd-kaartje met geïntegreerde wifi, waardoor gebruikers hun foto's rechtstreeks naar een fotodienst of hun pc kunnen uploaden via een wireless netwerk.
Het originele kaartje had een doorvoersnelheid van 54 Mbps (802.11g), nieuwe modellen kunnen gebruik maken van een speciale turbo-modus waardoor de overdrachtssnelheid verdubbeld kan worden. Ook is de Eye-Fi nu compatibel met Apple Mobile Me.

Vanaf 5 oktober kunnen gebruikers van Eye-Fi hun kaartje met additionele diensten uitbreiden. Onder de diensten vallen Web Sharing ($9.99 per jaar), geotagging ($14.99 per jaar) en Hot Spot Access ($14.99 per jaar). De kaartjes kunnen ook al in de winkel met deze diensten gekocht worden, waarbij de prijzen van de kaartjes variëren van $79 tot $129.

DailyTech

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord