abonneren

Eindversie Opera Mini 4.2 voor Android beschikbaar

De betaversie van Opera Mini 4.2 was al sinds november in de Android Market-winkel te downloaden. Deze week verlaat de browser de betafase en kunnen eigenaren van een Android-smartphone de eindversie gebruiken.Met Opera Mini 4.2 kunnen gebruikers bestanden via de browser up- en downloaden, webpagina's opslaan om offline te bekijken, YouTube-filmpjes doorsturen naar Android's videospeler, door twee keer te drukken op het beeldscherm inzoomen op een webpagina, en de grootte van tekst aanpassen zodat het beter leesbaar wordt.

Doordat Opera sneller webpagina's inlaadt is het een goede keuze wanneer de gebruiker verbonden is met T-Mobile's 2G EDGE-netwerk. Voorheen konden sommige online applicaties, zoals Facebook en YouTube, alleen gebruikt worden door middel van aparte applicaties. Deze diensten zijn nu allemaal toegankelijk via de browser. Dit bespaart tijd, accuduur en intern geheugen. Met Opera's ingebouwde cursor kan een gebruiker accurater navigeren over een webpagina. In andere browsers die geen cursor hebben, moet een gebruiker vaak inzoomen op een pagina om op een link te kunnen klikken.

Opera Mini 3.2 Final Version is per vandaag beschikbaar in de Android Market onder Applications > Communication.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord