Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Eerste screenshot Office 14 uitgelekt?

Blogger en Microsoft-insider Stephen Chapman denkt dat hij de eerste screenshot heeft gezien van Office 14. De screenshot was te zien in een PowerPoint-presentatie op de website van Microsoft.De screenshot zit in een slideshow over de integratie van Grava in Office 14. Grava is eencollectie applicaties speciaal ontwikkeld voor educatieve content. Stephen zag dat in de bol linksboven er in plaats van het Office-logoerde letter"G" in stond. De "G" slaat waarschijnlijk op Grava. Het lijkt er op dat er een standalone Grava-applicatie komt.
Er is ook een kans dat de screenshot een nieuw concept toont in Office 14 waarbij de gebruikers-interface zich aanpast aan de activiteiten van de gebruiker.

In de screenshot is ook de "ribbon" te zien. Microsoft is dus niet van plan om in Office 14 afstand te doen van de ribbon. De ribbon ziet er wel iets anders uit. Zo zijn de controls ondergebracht in de taakbalk.

Microsoft houdt zijn lippen stijf op elkaar over Office 14. Volgens insiders is Office 14 uitgesteld tot 2010.


Bron: Blog Stephen Chapman

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

Laatste reactie