abonneren

Eerste originele tv-serie debuteert op MySpaceTV

In juli sloot het populaire sociale netwerk MySpace een deal met de makers van de film Blood Diamond om voor het netwerk een exclusieve online tv-show te produceren genaamd QuarterLife. Toentertijd wilde geen van beide partijen de deal bevestigen en de website quarterlife.com was beveiligd met een wachtwoord.Maar nu is het dan toch officieel. In een persbericht bevestigt MySpace dat de tv-serie Quarterlife op 11 november op MySpaceTV van start gaat. De tv-show is bedacht en geproduceerd door Marshall Herskovitz en Edward Zwick.
Zij zijn niet alleen bekend van de film Blood Diamond, maar ook van de tv-series My So-Called Life en Thirtysomething.

Quarterlife volgt in 36 afleveringen de levens van zes mensen in hun twintiger jaren en toont de "soms pijnlijke, soms komische, maar vaak emotionele ervaringen die horen bij het opgroeien in het digitale tijdperk". De hoofdrolspeelster, een aantrekkelijke vrouw genaamd Dylan, houdt een videoblog bij. Op de website quarterlife.com kunnen fans van de serie meer content vinden en met elkaar sociaal netwerken.

MySpace benadruk dat zijn videodienst MySpaceTV niet alleen is bedoeld voor professionele filmmakers, maar dat ook amateurfilmpjes, zoals struikelende huisdieren of vals zingende tieners, op de videodienst getoond mogen worden.


Afbeelding: de mooie videoblogger Dylan (credits: MySpaceTV)

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie