abonneren

Eerste Nederlandse Android Experience uitverkocht

Het eerste Nederlandse evenement op het gebied van Android, de Android Experience 2010, is met meer dan 550 inschrijvingen al vrijwel uitverkocht. Het eerste Nederlandse Android-event is volgens de organisatoren een graadmeter voor het groeiende succes van het mobiele platform Android.

Op 24 maart komen in de Convention Factory in Amsterdam ontwikkelaars, marketeers, resellers en telecomprofessionals samen om van gedachten te wisselen over Android, het snelst groeiende mobiele platform van dit moment. De groeiende populariteit van het platform komt tot uiting in de vele inschrijvingen voor het evenement.

Mark Moons, Directeur Benelux van HTC, een van de belangrijkste leveranciers van Android devices en hoofdsponsor van het evenement: "Met inmiddels ruim 30.000 beschikbare Apps in minder dan een jaar, is de populariteit en veelzijdigheid van Android ruimschoots aangetoond. Het is ook niet voor niets dat de HTC Hero, onze eerste Android smartphone, tijdens Mobile World Congress in Barcelona is uitgeroepen tot 'Best Mobile Handset or Device' van het afgelopen jaar. Het feit dat er nu zoveel bezoekers afkomen op de Android Experience bevestigt bovendien de kracht van dit platform."

Tijdens de Android Experience komen ook voor het eerst de belangrijkste Nederlandse ontwikkelaars van Android-applicaties samen op een fysieke Android Market. Zo kunnen bezoekers kennismaken met de ontwikkelaars van onder meer Layar, Rabobank, CNN Cities, Pathé Mobiel, ANP, 9292 OV en de barcodescannerapplicatie. Android Experience is een initiatief van de MT Media Groep en Planet Android.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: