abonneren

Eerste Microsoftwinkel opent deze week

De eerste Microsoft shop zal deze week open gaan, gelijk met de introductie van Windows 7.De winkel opent zijn deuren niet toevallig op 22 oktober in de Fashion Square Mall in Scottsdale, Arizona in de Verenigde staten. Ondanks eerdere opruiende berichten is deze winkel niet tegenover een Apple store. De dichtstbijzijnde Apple store is kilometers verderop in Phoenix.

De Microsoft shop zal het hele Microsoft productassortiment verkopen, van telefoons tot de software waar we Microsoft allemaal van kennen. De winkel zal ook demonstraties geven en de klanten de mogelijkheid geven producten uit te proberen. Net zoals Apple dat doet in zijn winkels.

Volgens berichten van Reuters zegt topman Ballmer over de winkels: "We openen een paar winkels, en proberen die te verbeteren, en openen dan nog een paar winkels.  Het is heel belangrijk dat we direct contact hebben met onze klanten".

In februari onthulde Microsoft het plan voor het openen van eigen winkels. Of er ook aan de andere kant van de Oceaan Microsoft winkels komen is nog niet bekend. Maar als het zover komt maakt Londen als eerste een goede kans.

Bron: TechRadar

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: