abonneren

Eerste Halo-huwelijk ter wereld

Desirai Labrada en John Henry ontmoetten elkaar in 2004, terwijl ze online Halo 2 aan het spelen waren. Ze kwamen elkaar steeds vaker online tegen, werden teammates en werden verliefd. Toen ze elkaar voor het eerst in de echte wereld ontmoetten, bleef die liefde bestaan. Waar dit moois allemaal toe leidt? Tot een huwelijk vorige week, het eerste Halo-huwelijk ter wereld...Het bruidspaar zelf zag er traditioneel uit - zij droeg wit, hij een smoking (met een Halo-stropdas, dat wel). Maar de ambtenaar die hen in de echt verbond, dat was een ander verhaal.
Die droeg namelijk een groen harnas en een helm, net als Master Chief - de held uit Halo. Terwijl een strijkje de soundtrack van Halo speelde, werden Labrada en Henry in de echt verbonden. Op z'n Halo's, uiteraard. Want de ambtenaar sprak niet de traditionele woorden: "En verklaar ik u man en vrouw,", maar: "En verklaar ik u teammates voor het leven."

Van de makers van Halo kreeg het stel overigens een passend huwelijkscadeau: een virtueel (en uiterst zeldzaam) Recon-harnas, dat zij in Halo 3 online kunnen dragen.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: