abonneren

Eerste betaversie Windows 7 op de CES?

Bob Familiar, architect-evangelist bij Microsoft, geeft op zijn blog meer details over de MSDN Developer Conference die van 9 December tot 19 februari 2009 in de VS plaatsvindt.Op zijn blog schrijft Familiar "attend an upcoming MSDN Developer Conference and you will receive a Windows 7 Beta 1 DVD". Het is niet bekend of de eerste betaversie na of tijdens de conferentie zal worden uitgedeeld.
Keith Combs, een andere werknemer bij Microsoft, bevestigt dat dvds van Windows 7 Beta 1 beschikbaar zijn tot 13 januari.

Wanneer we het nieuws van Combs en Familiar naast elkaar leggen dan kunnen we niet anders concluderen dan dat Windows 7 Beta 1 gelijktijdig met de Consumer Electronics Show (CES) uitkomt. De CES vindt plaats van 8 tot 11 januari. En Build 6801 van Windows 7 is goed genoeg om de eerste betaversie van Windows 7 te zijn.

Het enige wat Microsoft in de wielen kan rijden is Apple's MacWorld conferentie. Deze vindt plaats van 5 tot 9 januari en Apple-baas Steve Jobs zal één van de belangrijkste sprekers zijn. Indien Apple hard heeft doorgewerkt dan is het goed mogelijk dat Jobs op MacWorld het besturingssysteem Snow Leopard zal presenteren. Microsoft wil dat de bekendmaking van de eerste betaversie van Windows 7 wereldnieuws is en de softwaregigant wil niet de spotlight delen met concurrent Apple.

Microsoft heeft altijd gezegd dat de eerste betaversie van Windows 7 in het eerste kwartaal van volgend jaar zou uitkomen. De CES is de belangrijkste conferentie in het eerste kwartaal van volgend jaar en het zou logisch zijn wanneer Microsoft de conferentie gebruikt om Windows 7 Beta 1 te presenteren.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie