abonneren

Eco Button bespaart energie met reclameobject

Lovenswaardig initiatief of zinloos relatiegeschenk? Met de Eco Button kunnen computergebruikers besparen op de electriciteitsrekening. Maar een Nederlandse leverancier noemt de Eco Button "het belangrijkste reclameproduct sinds de Bic-pen".Het idee van de Eco Button is simpel: u steekt het accessoire in uw usb-poort en zodra de telefoon gaat of wanneer u even bij uw bureau wegloopt drukt u op de knop. De computer schakelt over naar een energiezuinige slaapstand, zodat minder energie wordt verbruikt.
Bedrijven kunnen op die manier zien hoeveel energie en hoeveel CO2 uitstoot al is bespaard. Ook is te zien hoeveel geld er in de loop van de tijd is bespaard.
Wanneer de gebruiker na een pauze terugkomt en weer op de eco-button klikt is de pc meteen weer klaar voor gebruik.

Het is de bedoeling dat gebruikers de eco-button naast hun toetsenbord leggen en dat biedt volgens deze aanbieder ongekende mogelijkheden voor reclame. Het accessoire ligt immers altijd in het blikveld van gebruikers en de adverteerder verbindt zijn naam met een milieuvriendelijk product. De Eco Button meet 5,5 x 1,5 cm en kost 15 Britse pond plus verzendkosten. De Eco Button is van niet-afbreekbaar plastic gemaakt en wordt razendsnel per milieu-onvriendelijke luchtpost bezorgd.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord