abonneren

Echtscheiding uitgevochten op YouTube

Een vrouw uit New York die bezig is te scheiden van haar man heeft al haar frustraties in een filmpje op YouTube eruit gegooid. Advocaten vinden dat dit een gevaarlijke, nieuwe stap is in hoe mensen hun privéleven openbaar maken.Tricia Walsh-Smith spuwt op YouTube haar gal over haar man Philip Smith. Al meer dan 150.000 bezoekers hebben de treurige clip bekeken. Volgens Amerikaanse advocaten is dit voor het eerst dat iemand op deze manier een echtscheiding via het internet uitvecht.

In het filmpje bladert Tricia door haar huwelijksalbum, beschuldigt ze haar man dat hij haar uit hun appartement heeft gegooid en doet ze zelfs een boekje open over hun seksleven. De advocaat van Tricia vraagt begrip voor de belachelijke actie omdat de vrouw erg emotioneel is. De advocaat van Philip is vooral gechoqueerd.

Echtscheidingsadvocaten zijn het er allemaal over eens dat het YouTube-filmpje geen slimme zet was van Tricia. Voor elke rechter is het nu wel duidelijk dat Philip goede redenen heeft dat hij van haar af wil.


Bron: Local 6 New York

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord