abonneren

EA kondigt Medal of Honor Heroes 2 aan

EA heeft Medal of Honour Heroes 2 aangekondigd. De game is speciaal ontworpen voor de Nintendo Wii en de PSP. In dit nieuwe deel van de serie WOII-games zijn er nieuwe missies. Je kunt de game in je eentje spelen, maar ook mogelijk zijn massale online multiplayer-slagvelden voor 32 spelers. De versie voor de Wii biedt volledige ondersteuning voor de Wii Zapper.

Medal of Honor Heroes 2 voor de Wii bevat naast de volwaardige campaign voor één speler, ook een geheel nieuw Wii-speltype, dat spelers met minder ervaring in staat stelt meteen in de actie te springen. Dit speltype is vergelijkbaar met de klassieke rails-shooter. De Wii verplaatst je personage in de game-wereld, waarna je er lustig op los kunt knallen en vijanden kunt uitschakelen.

Medal of Honor Heroes 2 is een productie van EA Canada, het team dat in 2006 Medal of Honor Heroes voor de PSP uitbracht. Heroes 2 is deze zomer beschikbaar voor de Wii en PSP. Met de verkoop van de game zal het wel loslopen: de totale verkoop van de reeks bedraagt meer dan 31 miljoen games wereldwijd.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie