abonneren

E74-fout Xbox 360 is nieuwe Red Ring of Death

Microsoft heeft schoorvoetend toegegeven dat de steeds vaker optredende E74-fout precies dezelfde oorzaak heeft als de voormalige 'red ring of death', namelijk oververhitting van bepaalde componenten in de Xbox 360. De E74-fout valt daarmee nu ook onder de uitgebreide garantieregeling.Aanvankelijk beweerde Microsoft nog dat de E74-fout slechts sporadisch optrad, inmiddels heeft het bedrijf laten weten dat er toch meer aan de hand is.
Microsoft schaart de E74-foutmelding nu onder de 'red ring of death'-problemen en zal dan ook dezelfde garantieregeling toepassen. Mensen die al betaald hebben voor een reparatie van de E74-fout krijgen hun geld van Microsoft terug.

De garantieregeling is als volgt: als de foutmelding binnen drie jaar na aanschaf van de console optreedt, dan wordt deze kostenloos gerepareerd. De gebruiker moet wel de originele bezitter van de Xbox zijn. Ook moet de aankoopbon getoond worden.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord