abonneren

DVDShrink.org waarschuwt voor valse downloads

De makers van DVDShrink hebben opgemerkt dat er veel bedrijven zijn die hun (gratis) software voor geld proberen door te verkopen. Vaak wordt een andere naam gekozen, zoals DVDShrink 2007, om het te doen laten lijken alsof het om een andere versie gaat. De makers waarschuwen voor 'vervalste' versies van het programma, vooral wanneer ze opduiken in Google ads. De software is gratis en zal altijd zo blijven. Het probleem met DVDShrink is dat het programma niet legaal is in de VS zodat de maker de bestanden zelf niet kan aanbieden.
Wie via Google zoekt komt in de verleiding om op de eerste link te klikken, wat niet per se een link naar de gratis versie is.

DVDShrink is software op backups te maken van film-dvd's, zowel beveiligd als onbeveiligd.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord