abonneren

DVD Jon zoekt personeel

De 20-jarige Noorse hacker Jon Johansen is wereldwijd beroemd geworden door de beveiliging op dvd's te kraken.
Nu is 'DVD Jon' op zoek naar mensen die mee willen werken aan zijn nieuwste project; het kraken van Apple's DRM-technologieƫn.

Jon heeft het bedrijf DoubleTwist Ventures opgericht met het doel om technologie te ontwikkelen waardoor iPods voortaan ook werken met andere online muziekwinkels dan alleen Apple's eigen iTunes, en iTunes-muziek ook op andere mp3-spelers dan alleen de iPod afgespeeld kan worden.

Johansen is op zoek naar een "Reverse Engineering Monkey" en een "Senior Software Monkey". De eerste ‘aap' gaat werken aan DRM-interoperabiliteitstechnologie. Hij of zij moet veel verstand hebben van cryptografie, reverse-engineering, AJAX, het beschermen en verstoppen van code en software-optimalisatie. Volgens DVD Jon moet ‘0x90' het favoriete getal zijn van programmeurs die interesse hebben in deze functie

Het tweede aapje gaat werken aan verschillende video- en audioproducten. De kandidaat moet veel verstand hebben van het ontwerpen, implementeren, debuggen en optimaliseren van media-applicaties.


Meer informatie: Blog DVD Jon

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie